Maak een afspraak

Ik werk op drie praktijklocaties:

  • Thuispraktijk in Aalter (maandag t.e.m. zaterdag)
  • Het Doktershuis in Hansbeke (maandagnamiddag/avond)
  • Groepspraktijk diëtist Tom Vandenbussche in Zedelgem (dinsdag – woensdag)

Je kan voor alle locaties online een afspraak inboeken, klik op de ‘maak een afspraak’-knop bij de gewenste praktijklocatie hieronder.

Mijn praktijk

Thuispraktijk in Aalter

Aalter. Centraal gelegen tussen Gent en Brugge, prima bereikbaar met de auto (1 km van de afrit) of met de trein (1 km van station Aalter, 15′ wandelen). Je raakt er ook vlot vanuit Tielt, Ruiselede, Deinze, Zomergem en Maldegem.

De praktijk ligt in een straatje waar enkel plaatselijk verkeer toegelaten is. Mogelijks zal je GPS je daarom zeggen dat de praktijk moeilijk te bereiken is. Maar dat is dus niet het geval. Parkeer je op de oprit of op straat, er is geen parkeerticket of blauwe schijf nodig.

Consultaties in Aalter zijn mogelijk van maandag t.e.m. zaterdag.

op verplaatsing

Het Doktershuis in Hansbeke

Hansbeke. Het Doktershuis ligt centraal gelegen in de dorpskern van Hansbeke, vlakbij het station en op 1,7 kilometer van de afrit E40 in Nevele. Je raakt er ook vlot vanuit Landegem, Zomergem en Drongen.

Er zijn parkeerplaatsen voor de dokterspraktijk voorzien.

Consultaties in Hansbeke zijn mogelijk op maandagnamiddag en -avond. Je hoeft geen patiënt te zijn bij de dokters om bij mij langs te komen.

op verplaatsing

Groepspraktijk in Zedelgem

Woon je dichter bij Zedelgem? Dan ben je ook daar welkom. Op maandagavond en woensdagnamiddag en -avond werk ik in de groepspraktijk van Tom Vandenbussche. Deze locatie is centraal gelegen tussen Brugge en Torhout. Je raakt er makkelijkst met de auto (3 km van de afrit E403, of 3km van de afrit E40 Loppem), fiets of openbaar vervoer (bus). Er is een ruime parking voor het gebouw gelegen.  

Consultaties in Zedelgem zijn mogelijk op dinsdag- en woensdag (namiddag en avond).

 

aangesloten bij

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de werking van de praktijk of kookinspiratie opdoen? Schrijf je in en ontvang 4x per jaar de gratis nieuwsbrief. 

We behandelen jouw  gegevens altijd vertrouwelijk en volgens de GDPR-wetgeving. Meer info via de privacyverklaring.

Scroll naar top