Maak een afspraak

Ik werk op twee praktijklocaties:

  • Thuispraktijk in Aalter
  • Het Doktershuis in Hansbeke (enkel maandagnamiddag/avond)

Je kan voor beide locaties online een afspraak inboeken, klik hiervoor op de ‘maak een afspraak’-knop.

Om de kwaliteit van de lopende trajecten te bewaken, kan ik per week maar enkele cliënten laten starten. Nieuwe trajecten zijn op dit mogelijk vanaf halfweg september ’24.

Mijn praktijk

Thuispraktijk in Aalter

Aalter. Centraal gelegen tussen Gent en Brugge, prima bereikbaar met de auto (1 km van de afrit) of met de trein (1 km van station Aalter, 15′ wandelen). Je raakt er ook vlot vanuit Tielt, Ruiselede, Deinze, Zomergem en Maldegem.

De praktijk ligt in een straatje waar enkel plaatselijk verkeer toegelaten is. Mogelijks zal je GPS je daarom zeggen dat de praktijk moeilijk te bereiken is. Maar dat is dus niet het geval. Parkeer je op de oprit of op straat, er is geen parkeerticket of blauwe schijf nodig.

Consultaties in Aalter zijn mogelijk van maandag t.e.m. zaterdag.

op verplaatsing

Het Doktershuis in Hansbeke

Hansbeke. Het Doktershuis ligt centraal gelegen in de dorpskern van Hansbeke, vlakbij het station en op 1,7 kilometer van de afrit E40 in Nevele. Je raakt er ook vlot vanuit Landegem, Zomergem en Drongen.

Er zijn parkeerplaatsen voor de dokterspraktijk voorzien.

Consultaties in Hansbeke zijn mogelijk op maandagnamiddag en -avond. Je hoeft geen patiënt te zijn bij de dokters om bij mij langs te komen.

aangesloten bij